INTUÏCIÓ, SISÈ SENTIT

La intuïció, la podem definir com a aquella habilitat per conèixer, comprendre o percebre algún fet de manera clara i immediata, però sense la intervenció del raonament. L’arrel llatina d’on prové el mot intuïció, és “intueri”, i que significa mirar cap endins o contemplar. Per tant, la intuÏció és una habilitat innata en tots nosaltres, i en moltes ocasions, amb resultats extraordinaris. Ara bé, per què no se li dóna la importància o la rellevància que li pertoca? Per què no s’estudia obertament el seu funcionament?

En molts aspectes de la vida diària, fem ús de la intuïció constantment i en ocasions en fem cas i en altres passem el filtre del nostre raonament. Però, constantment estem rebent “inputs” intuïtius o premonitoris a qualsevol fet que ens passa el dia a dia.

En l’exercici terapèutic, la intuïció és una eina a tenir en compte, perquè entrenada i guiada correctament, pot resultar molt beneficiosa. Òbviament,i especialment en el cas de la salut, el rigor i la preparació en la matèria que ens pertoca és indispensable, per assolir un resultat positiu. Però, en mans d’un professional qualificat, no hauríem de menystenir els fruits que ens pot donar la intuïció com una habilitat més. Grans terapeutes de renom, com ara el difunt, Dr. John Upledger feien ús en els seus darrers anys d’experiència en els tractaments osteopàtics, d’allò que anomenava com a “intuïció terapèutica”, per cert, amb resultats molt sorprenents.

De fet, sabem per evidències i per experiències personals, que la intuïció o premonició, ens ha pogut funcionar en algun moment de la nostra vida. Molts economistes i agents de borsa, a més de la seva preparació i informació, necessiten d’aquesta habilitat o sensibilitat, per aconseguir millors resultats, que els facin destacar davant dels seus competidors. Un altre exemple, el trobem en la natura, on l’instint animal actúa com a premonitori davant d’un perill immediat o futur. Però, són demostrables totes aquestes evidències?

L’astrofísic francès, Jean Pierre Garnier-Malet, amb la seva teoria de desdoblament del temps, afirma poder demostrar amb fòrmules matemàtiques, el funcionament de la intuïció i la premonició. Us deixo l’enllaç d’una de les seves interessants entrevistes: https://www.youtube.com/watch?v=dfxrzKKHysA

Si vols compartir..Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.