AIGUA, MOLT MÉS QUE H2O

Sense aigua, no pot existir la vida tal com l’entenem. Per tant, l’aigua és un bé essencial. El nostre organisme, està format entre un 60% i 70% d’aigua, depenent de l’edat i sexe de l’individu. Hi ha estructures corporals, com per exemple el teixit nerviós, que el 86% de la seva composició és aigua. El cervell i els òrgans vitals, necessiten a diari una quantitat d’aigua determinada per a exercir les seves funcions metabòliques. Així, és important educar-se en uns bon hàbits d’hidratació per mantenir el nostre cos en plenes condicions.

Quan un organisme s’acostuma a viure en una deshidratació cronificada, ja sigui per mals hàbits de nutrició, d’hidratació o ingesta de tòxics com l’alcohol o el tabac; el cos intenta suplir les mancances d’aigua obtenint-la de les reserves corporals. Per posar uns exemples, és freqüent observar en aquests casos, sequedat de pell i de mucoses, estrabades o ruptures musculars en esportistes, restrenyiment, i osteoporosi. En aquest darrer cas, la deshidratació i la manca d’exercici són les causes més importants.

Per tant, l’aigua és Font de vida…

… Però també, d’Informació.

El dr. Masaru Emoto, a principis d’aquest segle va realitzar una sèrie d’estudis en els canvis estructurals de l’aigua. Es va adonar, que depenent de  les vibracions a què estaven sotmeses les mol.lècules de l’aigua responien amb formes diverses; conformant fractals perfectes i harmònics, si  els missatges eren positius, i amorfs si eren negatius. Aquest estímuls que canviaven el comportament de l’aigua, anaven des de música, pensaments, emocions, i també missatges escrits. En aquest darrer cas, fins i tot va enregistrar diferències en els canvis en l’estructura de l’aigua depenent de l’idioma utilitzat.

Aquestes afirmacions i els grans avenços que està realitzant la física quàntica, com per exemple, en la comprensió dels comportaments de les partícules, són clau per canviar la manera d’entendre el nostre cos i del món que  ens envolta.

Si vols compartir..Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.